Hocam bakın ne güzel yine bir sonuca vardık her saniye bir şey öğrenmiyormuyuz? Ben makaleyi düzenleyeceğim belki bunlar olmasaydı cahil kalacaktım şimdi yazıyı düzenleyeceğim yazının başındada yazdım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak.Ama anlamış değilim birden ters cevap verince affalladım ekran karşısında hatam veya kusurum varsa affedin lütfen birbirimizi karalamak yerine seviyeli bir şekilde tartışıp çözüm üretmenin doğru olduğunu düşünüyorum...
Kimse direk olarak sizi karalamaya falan çalışmaz, siz insanlardan üstün olduğunuzu daha bilgili olduğunuzu kanıtlamaya çalışan, ders vermeye çalışan bir yazı yazarsanız o zaman insanlar size olumlu yaklaşmaz... O kadar uzun bir yazı yazmışsınız ve yazıda o kadar kesin ifadeler kullanmışsınız ki sanki gerçekten 54 yaşındasınız ve bütün ömrünüzü google algoritmasına adamış gibi bir yazı olmuş.. Siz bişeyler üretmeye çalışıyorsunuz bu konuda hem fikiriz ancak birşeyler üretirken karşılıklı bilgi alışveriişi yapmaya çalışarak üretmek gerekiyor. Herkese bir cevap vermeye çalışmak çok doğru değil...En son cevap veremeyeceğiniz bir kişi çıktı onunda elini öptünüz

Ama iş oraya varmadan anlamanız gerekiyordu ne yaptığınızı, ne yapmamanız gerektiğini....