Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen makale yazdım diye iddia edip konu açıyorsun, sonra kalkmış birisinin yazdığı cevap ile konuyu yeniden düzenleyeceğim diyorsun komedi ya.. O kadar uzun bir yazıya ne gerek var? Açsaydın bir konu Google için Kalite ne demektir herkes fikrini yazsın deseydin, herkes o zaman kendince en mantıklı en akıllıca cevabı vermeye çalışırdı. Ama sen resmen ders vermeye çalışır nitelikte bir yazı ile çıkıyorsun insanların karşısına ve yazdıklarınıda kolayca çürütebilecek bir sürü kişi olduğu için de olumsuz eleştirilere maruz kalıyorsun. Bundan doğal ne olabilir? Sen bence hiç alınma, gücenme, kendini biraz daha geliştir bazı konularda..
Hocam bakın ne güzel yine bir sonuca vardık her saniye bir şey öğrenmiyormuyuz? Ben makaleyi düzenleyeceğim belki bunlar olmasaydı cahil kalacaktım şimdi yazıyı düzenleyeceğim yazının başındada yazdım tecrübelerime ve gördüklerime dayanarak.Ama anlamış değilim birden ters cevap verince affalladım ekran karşısında hatam veya kusurum varsa affedin lütfen birbirimizi karalamak yerine seviyeli bir şekilde tartışıp çözüm üretmenin doğru olduğunu düşünüyorum...