Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek sizin yaptığınız sağlık sayfasını binlerce kişi yaptı? İyi misiniz siz? İçerik %95 bana ait, başka hiçbir sitede bulunmayan içerik nasıl binlerce sitede olabilsin?
Hocam bu kısımda bahsettiğim şey sağlık konusunu içeren bir çok web sayfasının olmasıdır kelimeleriniz tamamen size özgü ve hiç olmayan içerikler olabilir fakat ana odak sağlıktır.Bahsettiğim şey buydu , bakın içeriğiniz özgün ama sağlık sitem vardı diyorsunuz çünkü siteniz sağlıkla ilgili bilgileri içeriyor ve sağlıkla bilgileri içeren binlerce site var.Lütfen kastettiğim şeyleri olumlu düşünün kimseye hazır cevap olmak gibi bir niyetimde yok elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum olayları.İsterseniz %100 size ait olsun sitenizde google arama yapan bir kişi sizin sitenizdeki kelime ve cümleleri aratmaz "Boğazım ağrıyor nedendir" diye arama yapar "Birim türk milleti soru sorar google'a " bu nedenle google boğazım , ağrıyor , nedenleri , nedendir gibi kelimeleri arar.Sizin sitenizin içeriği tamamen size aittir ve elittir kimse elit bir cümle aratmaz fikrim bu ancak ilaç markaları elittir onlarında kendi siteleri var olay çok karmaşık aslında google çok eleme yapıyor ...

Controller81 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin r10 daki yaşın bile fake hocam, sitenden fake hit yolladığını düşünmeleri gayet normal... Yazdıklarının ciddiye alınmasını istiyorsan önce kendine çeki düzen vermen gerekiyor..
Yaşımı en başta yanlış kaydettim öyle kaldı düzenleyemedim sorun bu muydu ? haruntt arkadaşım ben bir şey kodlayıp geliştirdim sizin tabiriniz ile fake hit olsa bile hadi bırak saçma sapan işe yaramayan bir site olsa bile en azından aylardır harcanan bir emek var saygı duymanızı beklerdim... Ben kendime coder demedim emek harcadım dedim.İstemiyorsanızda uğraşmam eğer istediğiniz bu ise lütfen açık açık yazın bu forumdan git diyin bende giderim.Sonuç olarak ben belki beni dinleyenler olur diye düşünüp bilgi paylaşmak istedim bunda ne kötülük olabilir ki , pardon sizi suçlamıyorum burada suçluda yok bence bir şeyler yanlış gidiyor gibi...