Arkadaşım mesajınızı değiştirmişsin sonradan gördüm lütfen bu arkadaşın huzurunda herkes sitemdeki kodları incelesin ve fake hit yolluyormuyum anlasın , ben neden zevkine fake hit yolluyayım onuda anlamadım ha tamam onu geçtim o fake hiti nereden bulacağım ipleri felan hiç kontrol etmedin arkadaşım sanırım lütfen kodlara bakta konuş "O ona tıklıyor o ona tıklıyor fake hit dönüp dolanıyor..." Böyle fake hit olmaz saçmalayıp durma bence konuyu çöp etme size bilgi topluyor araştırma yapıyor , ÜRÜNLER TASARLIYOR KODLAMA YAPIYORUZ GECE GÜNDÜZ Karşılığını böyle hoş ve nazik bir teşekkür ile verdiğiniz için teşekkür ederim harun bey.
Sizi tebrik ediyorum sizin sayenizde TÜRKİYE kalkınıyor ... Muhteşemsiniz ayakta alkışlıyorum sizi...
Bu şu meşhur dalgalanmaya işaret hocam

google'ın değiştirme yaparken biraz oynadı diye düşünüyorum ama ben google değilim sadece mantıklı açıklama getirmeye çalışıyorum
Çözüm üretelim...
Senin r10 daki yaşın bile fake hocam, sitenden fake hit yolladığını düşünmeleri gayet normal... Yazdıklarının ciddiye alınmasını istiyorsan önce kendine çeki düzen vermen gerekiyor..