cemdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir devlet düşünün ve demokrasi oluşturmaya çalışıyor herkese eşit hak ve talepler çıkartıyor bunlar doğrultusunda kurallar... 500 Kişi beğeniyor bu yeni rejimi 10 kişi ben hakları beğenmedim diyor ve yabancı ülkelere gitmek felan istiyor buradakide aynı böyle bir durum google kocaman bir devlet ve elinden geleni yapıyor ama devletin hazineside önemli bazı şeyleri menfaati için yapıyor sizin yaptığınız sağlık sayfasını binlerce kişi yaptı google bence bunu fark etti aynı sistem farkı filmlerdede mevcut bakın demedi demeyin...
Ne demek sizin yaptığınız sağlık sayfasını binlerce kişi yaptı? İyi misiniz siz? İçerik %95 bana ait, başka hiçbir sitede bulunmayan içerik nasıl binlerce sitede olabilsin? Siz bi teori üretmişsiniz onun haklılığını savunabilmek için haklı haksız aklınıza ilk geleni yazıyorsunuz.. Yazdığınız koskaca yazıda tek haklı olduğunuz bölüm KALİTE... O da zaten özgün ve güncel içerik, yeteri kadar backlink, sosyal ağlarda içerik paylaşımı vs ile sağlanıyor.. Bunların hepsi benim sitemde olduğuna göre KALİTE sıfatını hakediyor.. Yani bırakın artık google'ın avukatlığını yapmayı. GOOGLE KURUNUN YANINDA YAŞI DA YAKMIŞTIR olay bundan ibaret. Bunu kabullenmek çok zor olmasa gerek değil mi?