rodokarde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten ziraz araştırdım, digg-delicious arasında kalmıştım,
farketmez..
Aslında digg de olmadı delicious da 2 sinede baktım güvenlik kodu istiyor yollatırken bundan ötürü bu 2 sistemde olmadı. altta müjdeli haber...
Player adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyunskor botu kotuya, adamlar tüm resimlere site adi yazmis oyunlara reklam yapmis. Ynls anlamayin bot harika da site secimi cok yanlis gibi.
hocam öncelikle eleştiriniz için teşekkürler. bu botu herkesin oylama sonucu yaptım. oylamada hangi site cıksa onu yapardım. zaten piyasada oyunskorun botuda yok kolay bir bot değil kesinlikle. ama dediğin gibi bazı oyunların resimlerinde bu var. Ama bunun oranı nedir toplansa %8-9'u geçmez. ben 10 oyunları kategorisinde cok diğerlerinde göremedim açıkcası 10 tane kategoride hiç göremedim diyebilirim. yani bu noktada geliştirme cıkardım oyunu eklerken botla sağ tarafında resim olacak. böyle damgası olan resimleri olan oyunları eklemezsin. bunada kısaca bir çözüm buldum...

Öncelikle oylamada : digg.com'un otomatik imleme sistemini yazıcaktım. anket bu şekilde sonuc bulmustu ama oralara veri gönderirken sürekli güvenlik kodu çıktıgı için ve bunun aşmak imkansız oldugu için bu imleme sitesinden vazgeçtim. bunun yerine fooxweb.com'u yaptım. ama öyle böyle değil. fooxweb bilindiği gibi kasan bir sistem arada sırada ekle derken eklenmiyor. bu yüzden eğer eklenemezse hafızasına alıyor sürekli eklemeyi deniyor. ayrıca eskiden alan üyelerimiz sizede kurarken önceden eklediğiniz tüm oyunlarıda imlemesini gönderecektir.

Ayrıca imleme sistemini yapmışken kendi kendime wordpress'in pingleme sistemini yapan yok onuda bari yapayım dedim ve yaptım

üstteki 3 yazılımıda yaptım. ve 1-2 yazılım daha yapıyorum. bayram nedeniyle 3 gün boyunca uğraşamayacağım için bayramdan sonra isteyen kişilere yüklenecektir(her zamanki gibi scripti almış kişilere ücretsiz yüklenecektir. alacaklarda bu süper sistemden başlayacaktır.) Scriptimin indexlenme hızı gayet iyiydi. Sıfır domaine botla 500 oyun eklenmiş ve 1500 index'i 1 haftalık domainde gördüm.

Not : Script v14'e sayenizde çıkartılacaktır.. Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun