haruntt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kaç yaşındasın ki? Siz birbirinizin konularını polyanna gibi postlamaya devam edin...

Adam kaliteden google'dan bahsediyor, Go.php üzerinden fake hit atıyor. O ona tıklıyor o ona tıklıyor fake hit dönüp dolanıyor... Sonra buraya gelmiş google'ı çözdüm deyip makale yazmaya başlıyor...

Bazen burada birkaç ay öncesine kadar makale yazan, işi bilen ve insanlara bir katkısı olan arkadaşları özlüyorum...Onların yazmayı bırakması kötü oldu..
Arkadaşım mesajınızı değiştirmişsin sonradan gördüm lütfen bu arkadaşın huzurunda herkes sitemdeki kodları incelesin ve fake hit yolluyormuyum anlasın , ben neden zevkine fake hit yolluyayım onuda anlamadım ha tamam onu geçtim o fake hiti nereden bulacağım ipleri felan hiç kontrol etmedin arkadaşım sanırım lütfen kodlara bakta konuş "O ona tıklıyor o ona tıklıyor fake hit dönüp dolanıyor..." Böyle fake hit olmaz saçmalayıp durma bence konuyu çöp etme size bilgi topluyor araştırma yapıyor , ÜRÜNLER TASARLIYOR KODLAMA YAPIYORUZ GECE GÜNDÜZ Karşılığını böyle hoş ve nazik bir teşekkür ile verdiğiniz için teşekkür ederim harun bey.Sizi tebrik ediyorum sizin sayenizde TÜRKİYE kalkınıyor ... Muhteşemsiniz ayakta alkışlıyorum sizi...

sever2k7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem Google kafayı yemedi neden müzik aramasında bile hosting sitesi ilk başlarda çıkıyordu?
Bence Google kafayı yedi.Kelime ile alakasız siteleri ilk sıraya çekiyor?
Bu şu meşhur dalgalanmaya işaret hocam google'ın değiştirme yaparken biraz oynadı diye düşünüyorum ama ben google değilim sadece mantıklı açıklama getirmeye çalışıyorum

Çözüm üretelim...