Evet doğrudur hocam o tezi çürütebilirsiniz ama devamınıda okuyun "şunu aklınıza yazın blogspot wp olayı değil arkadaşlar index kriterleri sadece KALİTE isterseniz fake etiketler kullanın isterseniz bot kullanın diğer sitelerden daha iyi bir seoya sahip ve alexa değerlerine sahipseniz google'a göre kaliteli bir sitesiniz tabi bu tamamen çalıntı içerik kasın anlamına gelmez." Bu olay wordpress'in indexlenme veya blogspotla alakası olmayan bir durum google'ın o anda sitenize yolladığı bot sitenizin kaldırabileceği bot domainin daha önceden google dizinlerinde ekli olması gibi bir çok kritere bağlı bence...
Hocam ben wp siteler kesinlikle index almaz demedim sanırım orayı yanlış ifade etmişim en son mesajımda açıkladım biraz daha kesinlikle öyle bir anlam çıkartmayın ben teşekkür ederim
Öncesi etkili tabiki ama indexlenmede değil sıralamada etkili (: Tutup iki site "cemdermi duvvar da lanet olsun google dedi" içerikli aynı makaleyi yazsa bu aramada mazisi iyi olan kazanır ama index alma kısmını söylediğiniz şekilde etkilemiyor.. Yeni çıkmış bir domain uzantısındaki yepyeni bir domaini bile wordpress ile hemen indexleyebiliyor..