shevko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğine teşekkürler.. Güzel araştırma gözlem yada güzel yazıya döküş diyelim (:..

Fakat yinede yetersiz yada eksik geldi bana.. "Adam yeni wp sitesi kurmuş index alamıyorum diyor ee tabi alamazsın arkadaşım o eskidendi artık google'ın belli kriterleri var." Tezini anında çürütebilirim..
Evet doğrudur hocam o tezi çürütebilirsiniz ama devamınıda okuyun "şunu aklınıza yazın blogspot wp olayı değil arkadaşlar index kriterleri sadece KALİTE isterseniz fake etiketler kullanın isterseniz bot kullanın diğer sitelerden daha iyi bir seoya sahip ve alexa değerlerine sahipseniz google'a göre kaliteli bir sitesiniz tabi bu tamamen çalıntı içerik kasın anlamına gelmez." Bu olay wordpress'in indexlenme veya blogspotla alakası olmayan bir durum google'ın o anda sitenize yolladığı bot sitenizin kaldırabileceği bot domainin daha önceden google dizinlerinde ekli olması gibi bir çok kritere bağlı bence...

TuKeNeCeGiZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna katılmıyorum, uzaktan yakından alakası yok söylediğinizin. Son 3 günde 3 tane wordpress tabanlı site açtım. Değil index almaması 24 saatte tüm açtığım konular, eklediğim etiketler indexlendi. Bunda yanılıyorsunuz bence. Diğer bilgiler için teşekkürler.
Hocam ben wp siteler kesinlikle index almaz demedim sanırım orayı yanlış ifade etmişim en son mesajımda açıkladım biraz daha kesinlikle öyle bir anlam çıkartmayın ben teşekkür ederim