Yapacak birşey yok başımın gözümün sadakası olsun hepsiburadaya
Sahi ben o kısmı atlamışım, benim de dekontunu gönderdiğim ve birileri yedi dediğim ağustos kazancım panelde ödendi olarak görünüyor.
Sizin gibi kazancım oldukça yüksekti ama 2 yıldır bu şekilde zaten, hatta neden göstermeden hesabımı da durdurabilirler buraya kadar herşey kabulüm. Ama ödeme yapılmadan ödendi olarak göstermek, hadi bir neden üretilse bile bir sonraki aya ait ödemeyi yapmaları, bundan sonraki ayda da ödemeyi iptal etmeleri izah edilebilir bir durum değil.
Madem ki ödemeyeceksin bildir ki ben de ona göre tedbirimi alayım daha fazla zarara uğramayayım, reklamlarımı yayınlamaya halen devam ediyorlardı üstelik hesabım falan da kapatılmadı.
Yasal yollara başvurmayı düşünüyorum ancak bu işe ayıracak kadar boş zamanım yok, bir taraftan da yaptıklarını yanlarına kar bırakmak istemiyorum.
Kibarcası usulsüzlük ama düpedüz dolandırıcılık bu yaptıkları, sonuçta karşılıklı olarak kurulmuş bir ticari ilişki var aramızda ancak insanları kendi insiyatifleriyle zarara uğratıyorlar.
Yaşadığım süreçte ödenen/ödenmeyen tarihler, yazışmalarımız ve banka kayıtları herşeyi özetliyor. Hukuki açıdan yaptıklarını ispatlamak son derece basit görünüyor.