Muzaffer01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenle bizde telefon bakmaya gittin geçenlerde direk gözüne çarpan bu oldu ben de dedim güzel telefon tuşlrıda yumuşak sanırsam plastik değil ve o yüzden hoşuna gitti birde wifi varmış tamam alacam dedi 1 hafta sonra falan almış bende baktım güzel telefon işlteim sistemide değişik o klasik nokialardan farklı biraz fiyatıda uygun bence alınır
Valla Nokia C6'yıda görünce nevrim döndü iyice. Çünkü oda çok güzel telefon. Ama fiyatı 600-700 lira arası. Ailemi ikna edebilirsem ilk tercihim C6 olacak. Olmazsa C5 artık.

C6'nın resmi:





Hem dokunmatik hemde klavyesi var. Mükemmel diyorlar. Arkadaşımla görüşmemde X6'yı tavsiye etti ama tasarım olarak C6 daha çok hoşuma gitti.

Bayramdan sonra aldığımda(artık hangisini alırsam ) fikirlerimi vs. paylaşırım. Resimlerinide eklerim.

Dipnot: C6'nın 5 MP, C5'in 3.2 MP kamerası var.