Kayıtsız telefonunuzun IMEI kaydını yapıyorum. Pasaportum üzerinden kayıt edeceğim.

Fiyat 130 TL

Lütfen fiyat hakkında herhangi bir yorumda bulunmayınız 2 yıl telefon getiremeyeceğim göz önüne alındığında normal bir fiyattır.

Kayıt şekli:
Telefon IMEI numaranızı, kullandığınız hat numarasını, adınız soyadınızı bana gönderiyorsunuz ben bu gerekli bilgileri aldıktan sonra herhangi bir Turkcell,Vodafone,Avea ana bayisine gidip dolduralacak kağıdı dolduracağım daha sonra size çağrı atıp parayı yatırmanızı isteyeceğim parayı atmde kontrol ettikten sonra gerekli kağıdı teslim edecem. Daha sonrasında verilen numaraya mesaj geliyormuş sanırım ilk defa kayıt yaptıracağım herhangi bir belge verirlerse de pcden görüntüsünü size gönderirim. Burada dikkat edilmesi gereken husus telefonun aramaya kapatılmamış olması bununla ilgili bir kaç yerde okudum telefon daha geç açılıyor yada kaydı yapılamayabiliyormuş diye yine de tam bilgiyi ilk kayıttan sonra buraya yazarım.

Şu an için stok 1'dir, ilgilenildiği takdirde bu hafta içerisinde daha fazla kayıt yapabilirim sadece bu hafta Türkiye'deyim.