residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sürekli özgün yazdığım bir sitem var hafta'da 2,3 kere güncelediğim müddet 10sn index hızı devam ediyor.
aslına bakarsan mynet epeyi geride 25sn ile
Evet buna bizzat dün şahit oldum. Google özgün içerikleri indeksleme bakımından daha ön plan da tutuyor. Siteme 3-4 kopya içerik attım 4-5 saatte indekslemezken 1 özgün yazıyı abartısız söylüyorum 10 saniye geçti ya da geçmedi google sıramasında hemen yerini aldı. Kopya içerikle bir yere kadar gidilir. Google hiç beklemediğiniz bir an da siteyi tepetaklak edebilir. O yüzden herkese her ortam da vurguluyorum sitelerinizi özgün ve güncel tutun muhakkak zaman içerisinde çok iyi yerlere gelecektir. Elimde bir çok site var yeni sitem de yaklaşık 2.5 - 3 ay içinde 3-3.5k hiti gördüm. Yavaş yavaş ilerleyin ama doğru adımlarla ilerleyin. 1. olmak istiyorum google'da hemen yükselmek için backlink kasıyorum her yolu deniyorum olmuyor derseniz yanılgıya düşüp yanlış yollara başvurursunuz. Ayrıca sitelerim de 1000k'dan başka da etiket yok. İndexlerin adam akıllı yürümesini istiyorsanız fazla etiket kasmayın hatta hiç etiket eklememeye özen gösterin. Benden size tavsiyeler bunlar.

Saygılar..