Ne yapıcak flashmı hazırlasın yanarlı dönerli. Amaç o sitenin mahkeme kararıyla kapatıldığını yazmak. Ne kadar saçma bi düşünce ya

Neden düzgün index yok. Tasarımcıları kötüymüş o yüzden. Hey Allah'ım ya amaç ne, adamın düşündüğü konu ne
Hocam sitende hala spam kelimeler var full indir tarkan indir gibilerinden. Yani bak mailde almışsın kendin diyorsun. Telif haklarını geçicek hiç bir kelime siten içeremez. Olay budur. Hatta sana ekran görüntüsü bile atmışlardır. Yani şuanda siteni açtırman imkansız. Çünkü birde uyarı almışsın. Tekrardan geçmiş olsun.
9 yıldır internette çeşitli sitelerim oldu ama telif kelimesini ne yalan söylim ilkkez duyuyorum. Yani bana uyarı gelince ben hotfile içeriklerini kaldırdım sorun kalmadı diye düşünüyordum. Full indir kelimesi gibi kelime sadece tarkanın içeriğinde yani tek bir yerde kullanmıştım.. Böyle bir kelimede amacım hit çekmek başıma böyle bir şeyin gelebileceğini hiç düşünmemiştim..
Sitemi açtırmak için girişimlerim olacak... Tabiki meddiyat gerekirse işe girişmem.. Bakalım artık ne olur.. Sadece şunu söylim..
Hakketmemiştim..
Sitemin %90 lık içeriği özgün ve bu özgün içerikleri oluşturmak için aylarca çalıştım çabaladım.. ve cebime bir kuruş bile girmedi.. Hemşehrim Tarkana sesleniyorummm.... Full berbatsın.. Zaten seni hiç sevmemiştim.

şaka tabiki, seviyorum. İçim el vermedi yinede..