h4yfans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi birbirinden güzel hocam çok teşekkürler.
EtkisizEleman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler Çok Güzel
Exclion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyv sağollasın işe yarar arşivde bulunsun.
kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazilari gercekten cok komik yakinda isterlerki mail adreslerine yaziyi komple gonderelim. Ne guzel adam yazmis, toplamis, burada da paylasmis, useniyorsan adamin sitesine gitmeye cik konudan, kimseyi zorlamiyor gordugum kadariyla. adamin harcadigi emek senin umrunda olmayabilir tabi o da var..
evgeni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler arkadaşımi benimde bu tür paylaşımlarım oluyor, bende bu şekilde tepkiler alıyorum. Ben kısaca şikayet butonun öneriyorum bu kişilere. Sanki zararlı işe yaramayacak paylaşımlar yapıyormuşuz gibi, hit kıskançlığı çıkmış birde. İsteyen derlenen bu kaynaklara bakıp faydalanır. Herşeyden bir çıkar düşünen kişilerde isterlerse şikayet edebilirler. Açıkçası bu tür paylaşım sitelerine yönlendirilmesini daha yararlı buluyorum çünkü güncel bu tür blog yada siteler gerçekten çok kolaylık sağlıyor.

Eline sağlık.

Hepinize çok teşekkür ederim. Yakındaücretsiz psd tasarımda dağıtacagım. Arkadasım guzel sekılde hem psd tasarımları anlatacak hemde psd paylasacagız. Bu tarz eleştirilere kulagımı kapatarak paylasımlara devam edecegım..