Hiç bir Turkcell TİM( Abone merkezi ) o işlemi yapamaz. Sen normal telefoncuları tamircileri diyorsun, tepesinde turkcell yazsada yapıyor deme arkadaşım. Adamı yanlış yonlendırme. Sen oyle yapıyorsun ya. Bize gunde 2-3 kişi geliyor imei çakışmasından onunkide kapanmış, sence yazık günah deilmi? 500 lira ver sen simdi telefona faturalı, akıllının biri çaksın imeiyi ona, sen gel sonra bu faturalı cart curt. Sonucunda nolcak biliyormusun; senin hattına o cihaz açılıyor ve sen onu o hattan başka telefonda kullanamıyorsun. Ne senin suçun simdi burda?
Arkadaşım kör müsün?Adam açıkça yazdı hangi TURKCELL TIM lerın yazdığını.Adamlar TIM ın teknik servisi.HEMDE Kendi dükkanlarının yanında.Birebir kendi servisi.Normal telefoncu değil yani.Bilmeden konuşma.Çok istiyorsan gel gör IMEI yazdır sonra konuş.
Ben ne yazdım mesajımda görmedinmi?Ben KENDİ BOZULAN YADA SINIRLENIP KIRDIGIM TELEFONLARIMIN IMEI lerını yıne kendı YENI ALDIGIM TELEFONLARA yazarım.Burada herşeyi kendim kendime yapıyorum.Telefoncu kime ne atar beni ilgilendirmez.
Ayrıca bana telefoncular masummuş gibi davranma.Forumda bile var IMEI yazan simlock yapan telefoncu var ARA GÖR.