TurkALB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi yaklaşık 1-1.5 sene boyunca problemsiz baş ağrıtmayan sanal sunucu müşterim olmuştur. Şahsen ne ücret konusunda, ne kişilik konusunda sorun yaşamadım : )

Çok iyi niyetli ve temiz birisidir.

Kolay gelsin ilyas, Allah yolunu açık eylesin.
Şükürler olsun Allah'a hep duamızda olduğu gibi "Dürüst insan"ları çıkarttı karşımıza hamd olsun. Bugüne kadar bazı kişilere sitemkar olsamda hiçbiri sahtekar değil olmayacak kişilerde bizimki sadece acizane sitem. Senden önce çalıştıgımız yerlere bu sözüm tabiki.

Senlede 1, 1.5 yıl kadar çalıştık saolasin işini hakkıyla yapanlardansın. Sanal sunucu biliyorsun bana yetmiyordu siteler özellikle irc müşterileri yoğunluğundan mecbur kaldım diyebilirim. İnşallah kardeşliğimizde hep kalıcı olur.

Güzel yorumunu, benim konumdan esirgemediğin için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah seninde yolunu açık etsin.

SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söz biraz kaba olacak ama,

IRCD işi her babayiğidin harcı değildir, yapabilene helal olsun, yapamayana aşkolsun

İlyas bey konunuz gayet sıcak ve samimi, yolunuz açık olsun.

Saygılar.
Aslında bu işte yeni değilim. 2006 yılından beri alakadarım ama küçük çapta çalışıyordum. Sonradan irchosting.gen.tr ile yola devam edelim dedik. Allah utandırmasın inşallah.

Sizi tanıyorum bu işle alakadardınız. Umarım halada devam ediyorsunuzdur. Alanınızda oldukça iyisiniz. İnşallah daha "mükkemmel"lere layık olursunuz.

Yorumunuz için teşekkür ediyorum.