Merhaba
Avrupa standartlarında datacenterımız yakında hizmete giriyor.
bilginize.
Ortada fol yok yumurta yok niye yazdın gerçekten anlam veremedim.

İnsanlar da haklı olarak merak ediyorlar ve soruyorlar, fakat yanıt alamıyorlar. Bu da çok hoş bir durum değil takdir edersin ki.
ovh gibi birşey olcak sanırım

remote reboot remote install vs. elektirik alt yapısı sağlam uğraşıyoruz bakalım hayırlısı ile
OVH'de pazarlama/satış, halkla ilişkiler ve hatta aktif teknik personal departmanındaki çalışandan fazla "Yazılım Mühendisi" istihdam ettiklerini, bu anlamda minimum insan gücü ve elektronik stabilite sağladıklarını biliyor muydunuz? Bu anlamda bir profil çizebilmek için bile gerçekten yüksek miktarlarda konusunda çok iyi Yazılım Mühendisleri istihdam etmeniz gerekiyor.
OVH gibi birşey olacaksa eğer Türkiye Cumhuriyet'ine satış gerçekleştirmeyeceksin sanırım? Ama Türkiye'de bir verimerkezi ve tanıtım başlığnı Türkiye'de bir webmaster forumunda açıyorsunuz. Konunuzda çok fazla çelişki var. Hayırlı olur umarım.
Ben sayısını unuttum fakat herhalde milyon kez yazıldı, çizildi ve tartışıldı. OVH sadece vergi yükümlüsü olduğu ülkelerin vatandaş ya da kurumlarına satış gerçekleştirmektedir. Bunun "Türkiye Cumhuriyeti'ne satış gerçekleştirmeyeceksin." olarak nitelemenin hiç doğru olmadığını düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Murat Aybars