Merhaba,
(Program yazarı)
Ahtapot bu sürümüyle yalnızca elle gönderiyi destekliyor. Bu açıdan xrumer, scrapebox'tan eksik bir yönü var. Ancak artıları da yadsınamaz. Şöyle ki;
Tüm Google hacksi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin sadece vbulletin, wordpress zorunluluğunuz yok. Google arama kriterlerini kullanarak dofollow blog, drupal dofollow siteler... bulmak oldukça kolay. Lisans aldığınızda özel eğitim veriyorum. Buna "sır"lar da dahil.

Yazılımla 1. sayfayı görmüş birçok lisanslı kullanıcı mevcut. Bunlar "chat", "resim", il emlak, il araç kiralama... gibi yüksek rekabetli sözcüklerde. Yazılım geliştirmeye açık. Ancak 1 yıldır yeni sürümü çıkarmaya fırsatım olmadığını da bilmenizi isterim. Elbette iki üç günde bir scrapebox yazılabilir. Ancak bunun size yararını da tartışmak gerekir. Yüksek link alımınız sürekli ve yakın periyotta olmadığında yahut birden olduğunda ceza sözkonusu olabiliyordu (örn. sandbox, -30,-50...).

Sonuç olarak programlar sizi yukarı çıkaramıyor. Ancak doğru zamanlamayla doğru işlemleri yaparsanız yarar sağlayabiliyorsunuz. "Türk yazılımcıları desteklemek"ten bahseden arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. Türkiye'de çok yetenekli yazılımcılar var. Ancak başlarını muhasebe programlarından kaldıramıyorlar.