selam arkadaşlar;
yakın bir arkadaşımın elinde olan ihraç fazlası tişörtlerini toptan olarak satmak istemesinden dolayı ben konu açtım.almak isteyen olursa,benim hesabıma ödeme yapıcak.ben göndericem.kefil benim.
nedir bu tişörtler,şu an foto gönderemiyorum fakat,çektikten hemen sonra fotolarını buraya koyarım.
ben kendim aldım hiç bir defo yoktur.kaliteli kumaşdan yapılmış,baskılı yada çok az baskısız olaraktır.
LCW dan gidin 10 TL ye bir tişört alın,birde bizden alın.10 yıkamadan sonra da baskısında hiç bir sorun olmayacağını göreceksiniz.fakat LCW tişörtünün 5 inci yıkamadan sonra ne hale geldiğinide göreceksiniz.
Not: ben her iki yerden de tişört alıp kullandığım için biliyorum.kendi görüşümdür.denemek isteyen deneyebilir.LCW yi kötülediğim yoktur.
yaklaşık olarak 40-50 model vardır.hepsi serilidir.2 tane S,2 tane M,2 tane L,2 tane XL gibidir.250 parça kadar vardır toplamda.
satış toptan olacaktır.toptan hepsi alınırsa,kargo bize aittir.tek tek satış yapılmayacaktır.en az 25 er adet verilebilir.fiyatda değişiklik gösterebilir.25 adet ile 250 adet arasında.
ayrıca,bayan içinde yaklaşık olarak 100 - 150 parça tişört,elbise (çocuk),body,askılı body de vardır.onların fiyatları toptan olarak da 2,5 TL dir.
ilgilenenler detay isteyebilir..