Şöyle Güzel Bir Saç Kavurması Yap Onu Afiyetle Yeyin... Daha Sonra Televizyonu Açıp Bayram İçin Hazırlanan Programlardan Bir Tanesini İzleyin... Program Bittikten Sonra Pc'den Slow Bir Müzik Aç Onu Dansa Kaldır.. ( Yer Yüzünde Bulunan En Değerli Varlığım Benimle Dans Edermisin ? ) Sonra Dans Etmeye Başlayınca Gözlerinin İçine Doğru Gözlerini Kırpmadan Bak.. Ortam Sessiz Olur Çünkü Kız Senden Cevap Bekler.. Sen Gözlerinle Kızın Gözlerine Bakarken "Gözlerinin Büyüsüne Kapıldım Bebeğim, Ne Olur Tut Beni Senin Güzelliğin Karşısında Bayılmak Üzereyim" diye Söyle... Dansı Bittikten Sonra İçecek Birşeyler Hazırla ve Kızla Birlikte İç.. Ona Devamlı Sen Benim Vazgeçilmezimsin, Sensiz Bir Hayatı Hayal Bile Edemiyorum Şeklinde Cümleler Kur Fazlada Abartma.. Sonra Ayağa Kaldır Kızı, Elinden Tut ve Sen Kızın Karşısında Diz Çök Ona Yavaşça "Seni Seviyorum X" De.. Sonra Ayağa Kalk Kızı Alnından Öp... Sonra Kıza Sarıl.. Başkada Birşey Olmasın Hayır Mübarek Gün....
Ev işi yattı hocam otele kaldık
Sevgililinle yalnız aynı evde kalacaksın ve ortam tavsiyesi istiyorsun. Doğru mu ? Yanlış okumuşumdur yaa. Yorgunluk var bende sanırım.
Cinsellik dışında demek istedim.