Bugün, Mecidiyeköye gitmek üzere 4.Levent'teki metroya bindim yanımda 15 yaşlarında görünen bi çocuk telefonla konuşuyordu ve işte konuşması ;
Aklımda büyük projeler var ismo (konuştuğu kişinin ismi ismail galiba) şimdiki hedefim haber sitesi sen iyi bi domain al Güzel bi script satın al,gerisini bana bırak, arkadaşı marez kullanalım demiş galiba kendiside karşılık olarak;
yok, bu sitenin ismi markalaşacak o yüzden marez kullanmak istemiyorum ben 1-2 haftada alexa'yı 500K ' a indiririm ( E yuh artık ! ben bu kadar senelik internet ve webmaster hayatımda daha bunu başaramıyorum
15 yaşındaki çocuk yapıyor bunu ? ) alexa indirdikten sonrada iyi bi seocu arkadaş var ona iyi bir optimizasyon yaptırırım hatta bakarsın kanal d ' ye bile reklam veririm sonra bakarsın haberturk,hürriyet,milliyet'in önüne bile geçmişiz ( Hareket çekmemek için zor tuttum kendimi ) bu kadar basit mi bunları yapmak
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler değil mi? Şu an devletimizin bile birçok kritik noktasında 70 yaşındaki dedelerimiz değil gencecik insanlar görev yapıyor. Ara sıra dışarı çık 30 yaşında ama 15 yaşındaki çocuk olgunluğuna ulaşamamış çok insana denk gelirsin.