Umarım işinize yaramıştır.
Teşekkürler. Ama sende diğer kullanıcılar gibi burada her şeyi versen olmuyor mu ? Sitenize yeni hit kasma yöntemi mi bu ?
Öncelikle şunu söyleyim. Sitede bunları paylaşmamım amacı başkalarına faydalı bir şeyler paylaşabilmek. Yani sitemde adsense olup onlara tıklasınlar veya siteme hit kazandırıp satayım gibi kaygım yok. Burada paylaşmamım amacı bir çok kişinin işine yarayacağını düşündüğüm bilgileri paylaşamak bunuda en çok webmasterın bulunduğu r10da gerçekleştirmek. Yani kalkıp n8 tanıtım videosu gelin izleyin demiyorum sizlere. Bakarsanız açtığım konular ya wordpress ya da psd tasarımları sadece burada açıyorum. Zaten gelen kişi sayısı çok fazla değil. Benim asıl ziyaretçim twitter ve friendfeedden gelıyor oralarada otomatık yayınlanıyor. Sitede yazıların bır kımsını koydogumda otomatık yazı lınkı cıkıyor oda kopya cerıkten korumak ıcın. Çünkü yazılanlar hep ozgun oldugu ıcın kopyalamak ısteyen cok oluyor. Lütfen artık ımleme sıtesı vs. demeyın. Paylaştıgım her konuda en az bir kişinin işine yarar bilgi vardır buna eminim ve bu yuzden bu sekılde paylasacagım.
neden hepsini buraya koysun ki? adam 10 farklı siteden almış temaları tabiki sadece kendi sitesinde yayınlayacak...
Teşekkürler kardeşim güzel şeyler var..
Ben teşekkür ederim..
Koymayacaksa bunun adı paylaşım olmaz reklam olur?
Madem hepsini buraya niye koysun diyorsunuz... Paylaşım için olabilir mi acaba?
Zaten artık bu konuların cılkı çıktı. Daha girmeden tahmin ediyorum kesin linktir diye.
Cevabını verdım yukarıda. Eğer artık dusunuyorsan boyle oldugunu gırmezsın konularıma. Konu acan kısı ısmı bellı oluyor. Eywahme yazanlılara gırme olur bıter. İkidir konularıma bu sekılde katılıyorsun. O kadar bılıyorsan tek tek eklersın eyvallah derim ama sorun yaratma..