Mustafa ERTEM Denen Şahış İle Biz Önceden Ona Müşteri Bulup Payımı Alıyordum Bir Gun Bu Teline Msn Yükletmiş Bana Kurdurmaya Geldi Dedim Bir Deniyelim şifresini Aldım O gitti msn girdim Kişi Listesini Caldım Kendime Ekledim
Bu Arada İncihost.org Un Sahte Kredi KArtlarıyla register.com dan kayıtlar yaptıgını unutmayalım.be o zman benide alet etmiş ve bana yamuk yapınca üyelikleri silip sahteciligine son verdim.
Ondan Sonra Sana Resell Veriyom Bedava Ama İki Günlük müş Domain Parasıda Aldı sanal-fm.net satmak için ne domain panel aldık ne domaini Neyse msn kaydettikten sonra maden-su beyde eklenmiş oldu
engelliymiş actım dedi sen kimsin dedim mustafa erteme müşteri buluyorum payımı alıyorum bi nevi ortaktık ama haberim yoktu neyse o zaman nurhost.tk vardı bende onada damga yemiştik. ama allah şahitki sucsuzdum. ve bu olayı kapattım şimdi maden su ile arkadaşım ve sucsuz oldugumu oda biliyor ! Tek Soledigim Sucsuz Yere Kurban gittim Sucum Hackti Msn hacklemiştim Ama cEzasınıda Cektik Neyse Artık Yunus ERSOY'un Sucsuz Oldugunu Anladınız Maden -su Beyde bun Kanıtlasın Bizlere..!

yani benim *********** oldugumu dusunuyorsanız a Gucluhosting.com milli egitim bakanlıgı sitelerini barındırıyoruz Bundan Sonraki Size Kalmış..