Dediğim bişey yok, Sadece kanılarımı söyledim. aynı id den ardı ardına 10 kişi geliyorsa, Ardından bir başka id den tekrar aralıksız 10 kişi geliyorsa insanın aklında kurtlar dolaşmaya başlar. Gayet de normal, + Ücretsiz web siteler kısmına açabilirsiniz konuyu. Hem diyorsunuz Google den çok hit göndermek amacım, Hemde gelmiş Google nin kategorisine pazar kuruyorsunuz. + Google nin hiti sizin sitenizin hitinin bi 10 bin katı fazla.
Amacım kimseyi kırmak değil, Sadece gözüme çarpanları söyledim. + Ö.m gönderdim diyip offline olmanız ardından bir süre sonra tekrar online olup ö.m göndermeniz aklımı daha çok karıştırdı.
hocam özel mesajı sonuç olarak gönderdim netten düştüm offline gözüktüğümden haberim bile yoktu hemende bağlandım arada çok ufak bir zaman kaybı var idlere gelince onlar siteye gönderilen idler değil zaten hidden değerini post ediyor javascript ve adgo.php dosyasına gönderiyor veriyi ordan en son kaydedilen id değeri ilede siteye gidiliyor ön taraftada go.php kullanılıyor hep aynı id olmasının değeri mysqle kaydettiği parametreler çoğu sitede birbirine yakın parametreler mevcuttur.Google'ın hitinden fazla göndermek istiyorum dememin sebebi buradaki çoğu kişi google'dan 100 veya 50 tekil hit almış insanlar amacım onlara yardım etmek yardım birliği oluşturmak ve burada asıl suçladığımız kişi google.Sitemde google için mevcut olan backlink kasma ve twitter imleme yazılımları var.Google'ı karalamadım ama benim indexlerimi silmesine karşılık ona tepkiliyim tepkiliyiz.Buradaki asıl amaç birlik sağlamak yoksa banane kim hit almış almamış umrumda değil uğraşmam kapatırım siteyi banane webmasterlardan amacım paylaşım yapmak kazanmak güçlü olmak onlar karşısında neden birbirimizi kırıp dahada iç savaş ortamı oluşturulım?
Karşımızda yabancı binlerce site varken neden onlara karşı kenetlenip birbirimizi korumayalım , neden hep kaybeden olalım? Bırakın arkadaşlar iç savaşı üretim yapmaya bakın bilgi arayışında olun bence ha siz diyorsanız bunlar boş işler o zaman uğraşmayıp vazgeçelim

Neden google kategorisinde burada google'a olan şikayetlerini bildiren arkadaşlar mevcut onların gözüne çarpsın diye burada açtım ve belirtiyorum duvvardan hit almak için imlemeyin duvvar aynı zamanda
google tarafından indexleniyor normal bir imleme sitesi aynı zamanda.