pmleri gönderdim iki arkadaşa daha isteyen varsa atayım online kullanıcıları vs kontrol edin kesin yargıya ulaşmışsınız anlaşılan ama atladığınız çok şey var o gönderilen referanslar keyword doğrultusunda oluşturulan parametreler bu bir ikincisi tıkladığınız anda javascript ile gönderilen adgo.php dosyası bu iki sayaçlar onu sayıyorlar baktığınız yüzeysel kodlar ile yorum yapmanız ve bu kanıya varmanız normal . "Gerçek hit ister, Siteyi dolaşacak bir hit ister. Reklama tıklayacak bir hit ister, Böyle gelen hitin parayla alanın hitten farkı olduğunu sanmıyorum." Konuda 5 kere yazdım puanlar doğrultusunda kullanıcılar konulara tıklayarak sitenize ulaşıyorlar daha ne yapabilirim elimden geleni yapıyorum hit için sitenizde kalmaları için zamanlamada koyacağım buradaki derdiniz nedir anlayamadım sahte olmadığını daha nasıl kanıtlayabilirim hadi sahte hit bu hiti kullanıcılara nasıl göndereceğim sitenin ana sayfasında vs iframe yok nerden nasıl göndereceğimide söyleyin böyle bir şeyde yapalım bu .
Not: Eğer daha iyi ve kaliteli hit gönderen bir sistem yapabiliyorsanız lütfen bu konuya onuda yazın bizim burada amacımız webmaster birliği sağlayıp destek vermek r10 üzerinde önerdiğiniz kategori varsa orayada açarım sorun değil.Anlaşılan detaylı bilginiz var cevabınızı bekliyorum... "Daha iyi bir webmaster birliği adına projeniz varsa onunla geliniz baltalayıp aha arkadaşlar sizi kandırıyor çok kaba ve kırıcı cümleler ben direk bu anlamı çıkarttım eğer beğenmiyorsanız kullanmayın"
Edit: Bu eleştiren arkadaşlar lütfen ipleri kontrol edip duvvar'ın kodlamalarını daha iyi incelesinler teorilerine karşı cevaplarım olacaktır burada oyun oynamıyoruz lütfen daha sağlam kanıtlarla gelin ben size hizmet etmeye çalışıyorum sen bırak hizmeti kardeş gerek yok böyle şeylere diyorsun fake hit olsaydı bir kere hep aynı ip olurdu diye düşünüyorum...
Dediğim bişey yok, Sadece kanılarımı söyledim. aynı id den ardı ardına 10 kişi geliyorsa, Ardından bir başka id den tekrar aralıksız 10 kişi geliyorsa insanın aklında kurtlar dolaşmaya başlar. Gayet de normal, + Ücretsiz web siteler kısmına açabilirsiniz konuyu. Hem diyorsunuz Google den çok hit göndermek amacım, Hemde gelmiş Google nin kategorisine pazar kuruyorsunuz. + Google nin hiti sizin sitenizin hitinin bi 10 bin katı fazla.
Amacım kimseyi kırmak değil, Sadece gözüme çarpanları söyledim. + Ö.m gönderdim diyip offline olmanız ardından bir süre sonra tekrar online olup ö.m göndermeniz aklımı daha çok karıştırdı.