cemdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sayaç kullanmıyorum öyle bir niyetimde yok yapay hiti sırf organik hit sistemi için aylar önce kaldırdım öyle bir durum söz konusu değil.Sitenin günlük hiti 11k ve büyük kısmı direk hitten oluşuyor geriye kalanıda referans sitelerden çok az bir kısmıda google üzerinden kendi sayacımı pm ile gönderdim.Arada kurduğunuz bağlantı pek mantıksal değil öyle olsaydı ana sayfada veya üzerinde durduğumuz iframeler olurdu botlada gönderemeyeceğime göre (Tümü türkiye ipsi türkiyede bu kadar bot olduğunu sanmıyorum) geriye sadece tıklamalar ile gelen hitler kalıyor kanıtlarımı pm ile gönderdim.Yorumunuz için teşekkür ederim ama konuyu okumamışsınız anlaşılan denemeden yorum yapmayın demiştim inanmayacağınızı düşünerek ve öyle olduda.Google optimizasyonu ile direk alakası var bizim indexlerimizi silen hitimizi kaybettiren google'a karşı verdiğim bir tepkidir bu konuyu okumadığınız gayet net ve açık yorumunuz için teşekkürler tekrar... Anlaşılan google'ın ayrımcılık yaptığı sitelerden birine sahipsiniz...
Google Optimizasyon Seo ipuçları, Google SERP optimizasyon ipuçları

Kategorinin işlevi ile konunuz bağdaşmıyor. + Bir kişi sitesi hitli olsun istemez. Gerçek hit ister, Siteyi dolaşacak bir hit ister. Reklama tıklayacak bir hit ister, Böyle gelen hitin parayla alanın hitten farkı olduğunu sanmıyorum.

Not ; pm gelmedi.