gandi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Loan kelimesine bulaşmayın diyen arkadaşa katılıyorum. hele ingilizceniz yoksa hiç bulaşmayın çünkü bizim kaç katımızı webmaster o kelimenin ne kadar değerli olduğunu gayet iyi biliyor ve bu kelimelerde google disiplini oldukça yüksek 3 günlük loan kelimesi blogu sandboxa girdi yani googleun 9 indekse bile tahammülü yok, info bile silindi o nedenle gelir bakımından ortanın altı kelime grupları seçilebilir. ayrıca 10 bin aranma bazlı tık başı 5 dolar üzeri kelimelerde Türk webmasterların şansı yoktur diye düşünüyorum. çıkmışsa da istisnadır ancak tık başı 2 dolara kadar(net) kelimelerde özgünlük, sosyal bookmarklar, istikrar ve backlink ile bir süre sonra para kazanılabilir.
"Loan" kelimesi artık, kurumsal hale gelmiş bir kelime olduğundan ingilizce sitelerde acaip rekabet oranı var ve bu ile uğraşan kişiler bu kelime için çok büyük paralar ödüyorlar ve çok köklü siteler mevcut.Çok derinlere inmeme rağmen o kelimelerde başarı oranım hiç yok denecek kadar az.Şuan Türkçe'ye döndüm birşeyler yapmaya çalışıyorum.