MaRkS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap için teşekkür ederim demreli. 1 aylık süre boyunca yaklaşık 40 kadar makale ekledim siteme.Sitemde yazdığım makaleler ana sayfa içinde yaklaşık 1 gün sonra indexleniyor.Alt sayfa olarak indexlenme ise 1 haftayı buluyor genelde.Sitemde auto tagger kullanıyorum ve her makalede ortalama 10-15 arası etiket ekliyor kendisi otomatik.Bu sorun olur mu? 1 aylık süre boyunca googledan gelen kişi sayısı 15 kişi.Sanırım indexlenme sorunu yaşıyorum?
Rica ederim.Wordpress fazla kullanmadığım için auto tagger eklentisinin nasıl etiketler eklediğini bilmiyorum.Fakat yazı içinde geçen kelimeleri taglıyorsa misal ( Ahmet eve geldi bugün. etiket: eve,geldi,ahmet ) bu şekilde ise yararlı olacağını sanmıyorum. Ama düzgün olarak anlamlı etiketlerse yararlı olur elbet.İndexlenme için sosyal imleme sitelerini kullanabilirsin.Özellikle fooxwebi.1 ay kısa bir süre makale eklemeye ve backlink almaya devam edersen mutlaka hiti artacaktır.Sitede ful içerik olsun backlink olmadıktan sonra malesef zor hitlenir.
Site adresini pm atarmısın.İncelemek istiyorum mümkünse