NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef ki niche olayı basit bir olay değil hele ki sakin siz gidip "loan" kelimesinde falan kasmaya kalkmayın, o kadar zor ki kaç aydır uğraştığım halde yeni yeni meyve almaya başladım ve pişmanım bu kelimeyi seçtiğimden.Bu iş gerçekten zor arkadaşlar, bir kere İngilizce bilmiyorsanız kesinlikle denemeyin, gerçekten çok zorlanıyorsunuz.
En büyük zorluk, google'ın indekslerken sitenin gerçek değerini 3-4 ay sonra yansıtması. Hal böyle olunca insan strateji geliştiremiyor.

Bir trafik aldın diyelim ki, hadi diyorsun bu makaleye benzer 5 tane daha yazayım. Ama o da ne, indeksleniyor ama benzer başarı elde edememiş. Sonra unutuyorsun bu olayı. 3 ay geçiyor, bir anda o yazdığın makaleye trafik gelmeye başlıyor. Haydaa diyorsun, ne oldu ne bitti belli değil.

Size tavsiyem, digg, stumbleupon gibi yerlere atın ama stumbleupon'dan trafik yağarsa manyağa bağlamayın, zira o trafik hem geçici hem verimsizdir. (Bu konuyu da daha önce uzun uzun anlatmıştım).

Bu mesele tarla ekme işi gibidir arkadaşlar. Tarla ekme işinin ne kadar zorluğu ve bereketi varsa, aynen aynı şeyler burada da bunlar geçerlidir. Bu işe sezonluk değil yıl bazında bakacaksanız girin. Seneye bu zamana kadar tarlanı ekeceksin, öyle ya da böyle bir hasat alacaksın.

Ayrıca yabancı diliniz yoksa ben girmemenizi tavsiye ederim. Çünkü para verip makale yazdırdığında o makalenin Seo-anahtar kelime analizini, vs nasıl bileceksin, nasıl güveneceksin?