NepenTheS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok komik bir demeç vermiş Şuster efendi, Bursa mı ve Trabzon mu defansif futbol oynuyor ? ondan bizim maçlarımızı herkes ağzı açık seyrediyor galiba.Bkz B ursa-Fenerbahçe ve Bu haftaki Bursa-Trabzon izlesin futbolu görsün bakalım.
Şuster değil Schuster
O ' Şuster ' diyerek küçümsemeye çalıştığınız teknik direktör Real Madrid'i 3 hafta kala şampiyonluğa taşımıştır, İspanya Süper Kupasını kazandırmıştır. Ve Real Madrid o sezon 85 puanla şampiyon olduğunda Real Madrid tarihinde en fazla puanı kazanan teknik direktör olarak tarihe geçmiştir 2008'de ..
İleriyi de görüp tahmin edebilen Bernd Schuster Barcelona'yı yenemeyeceklerini söyleyince takımdan kovulmuştur ve ondan sonraki tüm Real Madrid - Barcelona maçlarını Barcelona kazanmıştır. 6-2 , 2-0 , 2-0 , 1-0 gibi skorlarla.
Bu sadece teknik direktörlük döneminden bir kısım.
Futbolculuğunda ise Barcelona ile bir lig şampiyonluğu yaşadı. 2 kez Avrupa Gümüş Top, 1 kez Avrupa Bronz Top ödülüne layık görüldü. Atletico Madrid ile 2 kez Copa del Rey'i kazandı. Milli takım kariyerinde 1980 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya kadrosundaydı kupayı kazandılar. Turnuvanın en iyi ilk 11'indeydi.

Bursaspor'un çok maçını izlemesem de ligin ilk haftalarındaki Galatasaray maçını izledim. 11 kişi defans yapılan maç hani, hatırladın mı ?
İç sahada oynadığınız Bucaspor - Konyaspor - Karabükspor ve kötü durumdayken Eskişehirspor var. Bir zahmet hücuma yönelik oynayın bu maçlarda da yahu.
İbb maçınızı da izlemedim 0-0 bitmişti, Avrupa dönüşüydü sanırım takımınız yorgundu hücum oynadınız mı bilemiyorum, oynamasanızda normaldir.
Diğer maçlarınız hakkında pek bilgim yok Ankaragücü deplasmanında ilk yarıda farka gidip işi bitirmiştiniz hücumda istediklerinizi tam anlamıyla gerçekleştirdiğiniz tek maç sanırım. Bir de Antep deplasmanı olabilir.

Fakat ;

Bernd Schuster efsanedir cancağızım, tamam ? Laf söylemeden iyi düşün ..