MeHmEtaLiCe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür olayları şans, mucize vs. gibi görüyorsunuz. Ama bunlar senelerdir normal karşılanan şeyler. Yani bir sitenin 1 günde index alması şaşılacak birşey değil.

Nasanın sitesine koysam 2-3 günden aşağı indexleneceğini zannetmem diyorsunuz ama nasanın sitesine koysanız en geç 3 saatte her site indexlenir. Bu olaylarda siteye gönderilen botun kalitesi oldukça önemli... Yani nasa'dan referans göstermek var, birde pr0 trustrank değeri olmayan bir siteyi referans göstermek var...

Neyse, sonuç olarak bir kaç saatte indexlenen sitelerin "şans" değilde normal karşılanması gerektiğini düşünüyorum..
nasa olayını abartılı bir şekilde şakayla karışık yaklaştım ama yukarıda da 4 5 yıllık deneyimim var dedim. Ve her ay domain alıpta site kuran insanda değilim belki bir elin parmaklarından çok sitem var ama ilk defa karşılaştığım bir olayı size aktardım. Şans mucize demiyorum zaten. Bundan seneler önce bir domianin 1 gün içerisinde indexlendiğini ne ben kendim gördüm ne de başkasında. Konunun özü şaşırdım sadece o kadar.