Konuya bizde olursa gelmeyi isteriz diye girmiştim ama. cevap hiçte hoşuma gitmedi. Mersin Adana yüzünden cono doldu tabiri üzdü beni.Adana'nın her yeri cono tabir ettiğiniz insanlarla kaynıyor olsaydı yaşanmaz bir şehir olurdu. Adanaya gelin sizi gezdirelim sonra karar verin ne kadar cono var ne kadar adam gibi adam!.
adananın heryeri cono kaynıyor demedi kimse, benim conolarla alıp veremediğimde yok.Asla ayrım yapmam. Ben sadece space nicki üyeye cevap olarak yazdım.Arkadaşın terimiyle eğer mersin cono kaynıyorsa bu conoların çoğunluğu adanadan gelmektedir.Ha kimi cono diye nitlendirir kimi farklı bu kişiden kişiye göre değişir.Benim için zararı varmı tabikide yok.Sonuçta mersini beğenmesem yaşamam
pardon cono nedir acaba? bahsettiğiniz kürtler ise böyle aşağılayacak neyiniz üstün onu söyleyin de biz de bilelim. kanınız yeşil mi dört tane kulağınız mı var. ayıptır. herkes burada okumuş kültürlü insanlar böyle ayrımcılık hatta ırkçılık yakısıyor mu? Ananızın karnında doğarken size secim sansı verdiler mi? Empati yapın bakalım siz o cono diyerek sözde aşağıladığınız insanlardan biri olsaydınız ne hissedersiniz? Emin olun kimse zevk olsun diye mendil satıp veya kötü işler yapmak ve hatta doğduğu toprakları yaşadığı coğrafyayı terketmek istemez.