nisanyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar domainpozitif.com dan 20 adete yakın domainim var.Öğlenden beri hiçbir sitemize girilmiyor.Çalışmıyor.

Bir sürü zararımız oldu.Haber sitemize reklam almıştık belediye parasını geri istiyor.

Ayrıca öğlenden beri telefondayım adamlar telefon abakmıyor.

Ayıp diye birşey var.
Arkadasim sitenize erisiminizi saglayan hosting firmasi ile görüstünüzmü? Sizin sitenize erisememenizin nedeni domainpozitif degil nerden domain alirsaniz alin sadece domainpozotif icin gecerli bir durum degil yasadiginiz kesinti sitenize erisememeniz hosting firmanizdan kaynaklanan sorundur!

Benim isimtescilde ihs ve diger bir kactane firmada domainlerim mevcut benim hosting firmamda bir sorun cikti ve siteme erisemedigim zaman sorun benim domainlerimin barindigi firmadami akil var mantik var lütfen biraz oturup düsünelim? eger bilmiyorsak Google´de aratalim arastiralim!

nisanyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GuleyCan

Teşekkür ederim.Ancak zararımızı kim karşılayacak diye düşünür hale geldik.
Şuan itibarı ile kendi siteleri açık ama admlar hala telefona bakmıyor.Yazık çok yazık.
Sizin zararinizi ben domain firmaniz olsam karsilamam! Hostinginizi hangi firmadan almis iseniz size orasini tarif ederim.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun. sorunsuz host lazımsa yardımcı olabilirim.
Siz beni güldürdünüz ALLAH ta sizi güldürsün.

GuleyCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domainpozitif verimerkezini kapatmadımı ?
domainpozitif´in nereyi kapattigini bilmiyorum yalniz benimde domainpozitifte domainim var ve suana kadar bir tek gün sorun yasamadim.

datrom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Awbs Kurulu olan sistemimizde domain pozitif ile domain in zamanında tescillenmesi konusunda sorun yaşadık. Sonra Sorunumuzu ilettik bizw whcms kurun dediler awbs tavsiye etmiyoruz dediler ve onda sorun çıkmadığını ilettiler. Sonra 10 dk sonra aradılar biz isterseniz whmcs yi size kurdururuz dediler türkçe paneli mail gitmesi vs. herşey dahil 150 $ ok dedim. msnde konuşmaya başladık ödemeyi yapın dediler işe başlayalım yarın teslim edelim dediler. Anında 200 TL gönderdik. Aradan 3 gün geçti ne telefonumuza çıktılar ne msn de bi daha online oldular. Sonra Mail Attık Savcılığa vericez diye aradık ya kusurabakmayın uğraşamadık ödemenizi yapızaz dediler. Aradan 1 Hafta daha geçti ne telefonu açtılar nede hala ödeme yaptılar. Ve Haklarında Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunduk. Msn Kayıtları Ve Ödeme Makbuzu ve açıklaması ile. Oradan aldığımız domainler ve içeride hala alacağımız ücret te durmasına rağmen domain transferi ile işi çözüp kurtulmak istiyoruz artık. Hiç bir şekilde Teknik Destek yok. Adamlara Ulaşamıyorsunuz bile normal tel dahi yok. Bakıcaz Artık Yeni Bi Domain Bayiliği.
Lütfen elinizdeki 200 TL ödediginize dair belgeyi ( Dekontu ) buraya caps olarak eklermisiniz? Bir firmayi veya kisi ve kisileri suclarken elinizdeki belgeleride buraya koymaniz gerekli. Yanlis hatirlamiyor isem eger sanirim bu "r10" kurallarinda geciyor idi?