by_fierce_bull adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk öncelik ile konuşma tarzınız ve yapmıs oldugunuz yorumlardan ne elde etmek istediginizi anlamıs degilim fakat gözlemdedigime göre bu sistemi yapanlar ile ilgili bir samimiyetiniz var ve böyle bir masaüstü program cıkardıgımız için bu konuda bizi kirletmeye yada adımızı karalamaya ve ayrıcada konuyu saptırıp baltalamak istediginizi anladım.

İlk öncelik ile kim ne yapar nasıl yapar ne özellik katar bu beni ilgilendirmez benim programım ortada özellikleri mevcut sekilde yazılı sizin gösterdiginiz o siteden bir çok yanımız farklı ve güzel yönde olmaktadır bu sizin karalayıcı yorumlarınız degil r10 ailesinde olan üyelerin verecegi olan bir karardır eğer mevcut örnek göstermiş oldugunuz siteden premium satısı yapıcaksanız kuralları okuyup konu açın saga sola zıplayıp insanların yaptıgı programı karalamayın biz türküz türk programcısıyız türkiye için yapıyoruz bu programı ayrıca illegal hiç bir durum olmadan temiz şekilde sunuyoruz.hız konusuna gelince bunu size ben degil programı alacak olan arkadaslar size detaylıca anlatır ayrıca parçalanmıs sekilde indirme sisteminide anlatırlar size fakat medya destegi olarak izleme olasılıgı destegini vermiyorum eğer çok istiyorsanız gidip o siteden premium alırsınız konu MODERATÖR' arkadaşlara bildirildi.
adam bişey dememiş ki sana ne bu şiddet bu celal. Ayrıca satmadan önce demo vermek zorundasınız diye biliyorum kurallara göre, insanlar neye para vereceğini bilmeli.