Simasher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boğaziçi üniversitesinden örnek vermek gerekirse tarihinde herhangi bir kavga bile yaşanmamış okula biber gazıyla saldırmak nedir bunu açıklamanı bekliyorum taş atmak yada atmamak şeklinde ?

Yada Fenerbahçe - PAOK maçındaki pkk bayrağı olayından?

Hayatında hiç yunuslarla muhattap oldun mu yada yanına yaklaşıp yanınızdaki alkol almış verin şunu adam edip getirelim dediler mi ? Sana bıçak çekilirken olayı gören polisin müdahele etmediğini gördün mü ?

Eylem yapana kafa at, haksız yere biber gazı yiyende serseri olsun merak ettiğim konu senin tahsilin nedir acaba ?

Bu ülkede polisin yaptıkları yada yapmadıklarını hiç tartışmayalım istersen.

Hemşireyi kıyaslıcaksanız doktorla kıyaslayın ikiside nöbet tutuyor.Birisi ameliyatı yapar diğeri yardım eder.Hatta durumu basite indirgeyelim.Birisine öss'de 150 bininci olur girersin birisine ilk 5 binde olur girersin.

Öğretmenliğede belli bir puan alıp girersin.Polisliğede alamadığında girersin.Dünyadada olduğu gibi iş gücü değil beyin gücü fazla parayı alır kaldı ki zaten para aldıkları da yok ülkemizde.

Sen ülkeyi ilerletmeye çalışıyorsan önce sağlık eğitim hizmetleri düzeltip sonra diğerlerine yatırım yapmalısın. Doktora öğretmene verilen zamlar polise verilsin bu insanlarda maddi sıkıntıdayken işlerini düzgün yapamasın hangisi daha çok aksatır ? Ha iyi durum olsun herkes alsın maaş tabii ki ama öncelik konusundada Atatürk'ün sözlerini anımsayın biraz.
İzmir Yunusların tüm kadrosu ile tanışıklığım var. Anlattığın gibi korkunç yaratıklar değiller. Timler amiri de gayet saygın biridir. Sen olmaman gereken zamanda, olmaman gereken yerde ve şekildeysen onlara suç arama.

PKK Bayrağı konusunu polise değil, hükümete sorman gerekli.

Ben felsefe okudum, şu anda da y. lisans yapıyorum. Hemde baba parasıyla da değil. İnekler gibi burslu ve it gibi çalışarak okudum. Eylemcilere de bu yüzden kızıyorum, zoruna gittiyse kusura bakma.

Konu gerçekten özünden çok çıktı. Herkese eşit dağılım gerekli dedim ve hala dediğimin arkasındayım.