Sen hiç Holding Müdürü gördün mü? Kimse kimseye oturduğu yerden para vermiyor. Sen o kadar insan çalışıp Holding Sahibi'ne para kazandırıyor sanırken o adamlar bu kadar personelin maaşı nasıl çıkacak diye düşünüyor.
Büyük bir A.Ş.'de uzun süre CIO olarak görev yaptım. Bunun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim.
Neden sadece öğretmenler değil, tüm memurlar alsın dememiz bu kadar zorunuza gitti anlamış değilim.

arkadaşım maaş benim pekte umurumda değil. Mesajımı okuduysan maaşımdan şikayetimin olmadığını söyledim. Ayrıca ek ödemelerde en az alanlar öğretmenlerdir. İki sene öğretmenlere 100 er tl zam yapılırken polislere yaklaşık iki katı verilmiştir. Allah daha çok versin.
Benim saçma bulduğum, polis tehlikede o yüzden fazla maaş almalı, öğretmen çok tatil yapıyor az maaş alsın gibi kıskançlık belirtileri olan cümleler beni rahatsız ediyor.
Holding müdürü falan görmedim. göreceğimi de sanmıyorum. Benim demek istediğimi anlasaydınız bu cümleleri yazmak zorunda kalmazdım, o yüzden uzatmayayım..