Pio hocam çalışmaya göre maaş verilecekse o zaman en fazla maaşı konfeksiyonda çalışan rtacının alması lazım. Benim kardeşim, sabah 8 akşam 10 çalışıyor. Aldığı para 450 tl. Buyur, hemşireden fazla almamasını açıkla.
Ben de öğretmenim. Aldığım maaş Türkiye şartların da iyi. Ancak öğretmenin alması gerekenin altında. Buna da şükür diyorum.
Ancak sizin gibi az çalışıyor söylemlerine dayanamıyorum. Holding müdürü de oturduğu yerde çalışıyor ama senden benden kat be kat fazla alıyor. Maalşaları çalışma saatlerine endekslersek işin içinden çıkamayız.
Bu arada polis arkadaşları da hiç anlamıyorum. her yıl 10 bin kadar polis alınıyor ve bunların bir çoğu öğretmen. Öğretmen olamayan polis oluyor ve başlıyor öğretmenleri kötülemeye. İlginç açıkçası.
Sen hiç Holding Müdürü gördün mü? Kimse kimseye oturduğu yerden para vermiyor. Sen o kadar insan çalışıp Holding Sahibi'ne para kazandırıyor sanırken o adamlar bu kadar personelin maaşı nasıl çıkacak diye düşünüyor.
Büyük bir A.Ş.'de uzun süre CIO olarak görev yaptım. Bunun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim.
Neden sadece öğretmenler değil, tüm memurlar alsın dememiz bu kadar zorunuza gitti anlamış değilim.