serif_07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar iyi birisi olduğuna inanıyorum hiç şikayet konusu yok internettede aradım herhangi bir şikayetini göremedim ama yine de r10 kullanıcılarına bi danışmak istedim
Çoğunluk savaş bey hakkında güzel şeyler yazmış bende bu yüzden ondan linux p6 paketi almıştım, 2 ay afedersinzi debelenerek kullandım. Sürekli sitem bir açılıyordu bir açılmıyordu.. (Açık olduğu zamanlar sorunsuzdu burda hakkını yemiyim, hız gayet iyiydi) bir ara mysql sunucuları çöktü sitem bi kaç gün kararsız çalıştı database hataları vs sorunlar yaşadım. Tabi sitede birkaç saatlik ulaşılamama sorunları sürekli oluyordu. Ticketlara ise bazen hemen cevap geliyor bazen günler sonra. Hatta kendi sitesi bile çalışmıyordu r10 içinden telefonunu bulup aradım. Ha birde kullandığım sistem wordpress ti ve mysqlden kaynaklanan bir sorun sonucu sitemin tüm kategorileri silinmişti tabi bana HAK VERMELİSİNİZ Kİ TÜM SEO LİNKLERİm bir anda değişti google indexlerim çalışmadı 2 gün, savaş beyi o kadar aradım site saldırıya uğramıştır gibi komik - kaçamak cevaplar verdi. Aynı gün başka bir hosting firmasından reseller aldım ama savaş bey sözde paramı iade edecekti salladı salladı da salladı... Ben Kesinlikle Memnun Olmadım. Memnun olan arkadaşlar adına da sevindim. İyi günler. "Ama bundan sonra tanıdığım hiç bir kimseye o kişiden hizmet almamasını söyleyeceğime yemin ettim. Her seferinde her yerde yaşadığım tüm sıkıntıları anlatıcam. Buna blogumla başladım." Siz siz olun sakın tek kişinin sağladığı host hizmetine güvenmeyin.