terran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
duman38 seni hala hatırlıyorum , hala Logro'ya laf söyleyebildiğine inanamıyorum.

Ben bir sonra ki mesajımda açıklama yapmıştım , ancak sanırım senin gocunmak için bir sebebin var. Dilersen bu sebebi de açıkla konuda , ya da özel mesaj at oradan devam edelim tartışmaya. Anlatmaya çalıştıklarımı anlamak için deha olmak gerekmiyor.
şükürler olsun ki senden daha zekiyim . ama sen kendini adsense den daha büyük görecek kadar zekisin. ben hiç bir reklam şirketinden haksız yere 1 krş bile kazanmadım bana reklam verenlerde beni tanır. iki şirketten ban yedim biri sen biride adtech bu iki firmayıda hekes biliyor nasıl olduğunu. bugun para kazanan över iki gün sonra banlanınca söver. ama bir gerçek var ki herkes para kazanmak için çalışıyor ben senin reklamlarını 2 ay bedava yayınladım. piyasada ki tıklama bazlı reklam verenlere güvenim kalmadığı için tıklama tarzı banner reklam yayınlamıyorum. dürüstlük konusunda konuşacak son kişi sen olmalısın... ayrıca gocunacak bir sıkıntım yok gocunan sensinki başka reklam şirketinin konusa gelip akıl vermeye çalışıyorsun. mantıklı bir hatam olup da banlayana hakkım helaldir. mantıksız yere banlayanda hakkım sonuna kadar haramdır. Sen cevap vereceksen pm atabilirsin.