dostum herşey göründüğü gibi değil işte... yaşamayan bilmez.. öğretmenler en düşük memur maaşına yakın alan gruptalar... hemşireler bile daha fazla alıyor.... ek ders maksimum 450, ama bunu alan 600 bin öğretmenden 100 bin ancadır... branş öğretmenlerin çoğu 16-24 saat girer 250-300 alır, maaşta 1350.... öğretmenin yıllık izni yoktur bunu temmuz-ağustos ta kullanır 2 aydan fazla değildir, zaten bu zamanlarda sadece maaş alır... öğretmenlerde şimdiki yasaya göre 60-65 yaşına kadar emeklilik yok, 22 yaşından başladım 40 yıl çalışcam, düşün bu öğrencilerle bu meslek 40 yıl? günde 4-5 saat çalışıyomuş gibi gözüküyoruz ama dersten çıkınca benim halim kalmıyor bütün günüm gidiyor bence en az polis asker hatta daha fazla yıpratıcı meslek, hergün 2 saat hazırlık yapmak gerekiyor, sınavlar var, bürokratik işler var da var, polislerde yıpranma hakkı olduğundan daha önce emekli oluyorlar...
1500 alıyorum, 600 kira veriyorum(istanbul malum), 300 fatura ulaşım gibi zorunlu gider... gerisi ile yaşa ki yaşayamam ve bu yüzden internetten 300-500 kazanmaya çalışyorum...
Güzel hoş demişsin de ;
Ben polis öğretmen açısından söylemedm, sadece öğretmenler düşük alıyor dedim.
Haa işi öğretmen çalışmıyor polis çalışıyora getireceksen elbette 2 çift lafımız olur ama malum öğretmeniz herhangi bir kamu kurum ve kuruluşu hakknda konusmamız yasak.