AdwordsTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki araba kelimesine kasıyorsanız otomobil kelimesinemi kasmaya başladınız anlamadımbirde şu var site ismi örneğin guvenveren.com ama sadece site ismini domian yazarken çıkıyor yani benim kisi banlanmış gibi sandbox gibi bişi "guvenveren" olarak çıkmıyor normalde çıkıyordu alt sayfaları ile birlikte ama bu olay olduktan sonra artık .com yazıp çıkıyor ve sadece tek ana sayfam öıkıyor bi anlam veremedim sanırımbenim site ömürboyu bitti ümidi kesmek istemiyorum henüz erken ama bakalım ilerleyen zamanlar neyi gösterecek.
Hayır o şekilde değil.

Örneğin a sitem sohbet aramasında 1. sayfada idi, chat aramasında 4. sayfada idi, düşüşlerden sonra sohbette 6. sayfaya düştü ama chatte yerinden kıpırdamadı.Ve şimdi bende chat kasmaya başladım.(bu sitemin durumu 1 hafta sonra belli olur ancak,yükseliş gösterirse chat kelimesinde artık bu kelimeye yönlenmek zorunda kalacağım)

diğer bir sitem chat de 1. sayfada iken 4. sayfaya attı, sohbet aramasında sanırım 20. sayfalarda falandı 3 hafta kadar önce şuan 5. sayfada. (1,1.5 haftadır kasmaya başlamıştım)

Yani anlatmak istediğim durum, kelime bazlı düşüşler yaşandı ve ne yaparsanız yapin şuanda hiçbir fayda etmiyor.

Benm sitelerimi genelde tek kelimeye kasarım, ama 2. bir kelimede her zaman ufaktan yer edindiririm ki yarın birgün kasmak gerekir zorlanmasın diye

Şuanda ne kadar kasarsanız kasın, hiçbir şekilde siteler eski yerine çıkmaz.Google'ın düzelmesi beklenecek başka çare yok.

Benim gibi a kasıpda b kelimesinde ufaktan yer edinenler varsa, ana kelimesini bırakıp diğer kelimeye yönlensinler.Çünki hiçbir şekilde google düzelmeden kastığınız linkler ile eski konumunuza erişemezsiniz.