Türkiye internet sitelerine aşırı agresif davranıyor veya şöyle söyleyeyim ttnet işine geldiği siteyi anında kapatıyor, mahkeme kararına gerek bile duymuyor. megaupload gibi siteler tr yasaklanıyor da rapid ve fileserver gibi sitelerin neden yasaklanmadığını düşünürüm ben. Youtube kapatılıyor ama Allah din kitap küfür eden söven sayan facebook sayfaları yüzünden facebook kapatılmıyor. İşine gelene işine geldiğince muamele.
Bu bahsedilen sözleşme ile neler değişir bilinmez ama internetin İ sinden anlamayan ttnet çalışanlarının birçoğu ve yine İ sinden anlamayan mahkemelerin değişmesi gerek. Yada bu işe bakacak profesyonel birimler gelmesi gerekli.
Hatırlıyorum da bir gün arkadaşla internet kafedeyiz (o gün bilgisayarlara bakım yapıyorduk) polis geldi "merhaba arkadaşlar" dedi bizde "hoşgeldiniz" diyerek karşıladık, ukala burnu havada bir genç polis memuru "bir inceleme yapacağız" buyrun dedim hemen açtık rastgele bir bilgisayarı gitti ***** içerikli bir site baktı google dan pat diye açıldı

e engelleyici ücretsiz bir program var "bu ne rezillik" diyerek tutanak tutacağız demesin

bende "memur bey, günde kaç tane ***** site açıldığını ve kaçının bu filtrelerden sıyrıldığını biliyormusunuz" " adres satırındaki aramaya göre kısıtlama yapacaksın o zaman" "tamam yapayım da, örneğin hürriyet gazetesinde taciz olayı ile ilgili bir haber var müşterim de okumak ve ibret almak istiyor ee sayfa açılmayacak" doğru demeye başladı.
yani bu bilgi eksiği ile site kapatmaya kalkışanlara kızıyorum ben. hayırlısı olsun, ***** siteler açılsın serbest kalsın demiyorum bana kalırsa hepsi kapatılsın ama bilgisizce kaptılmasın bazı siteler.