Alıntı
savcılara sözünü geçiren kodaman yetiştirmek değil
kodaman olduğunu kim söyledi buyur buradan yak adamların projeleri tutmuş zengin olmuşlar şimdi aşağıla
Alıntı
Öğretmenliğin para için yapılacak bir meslek olduğunu zaten kimse söylemedi
biz burada paradan ve projeden bahsediyoruz ama
Alıntı
Bunlar bir insana savcı da olsa lazım oduncu da olsa lazım gelir
Benim kastım zaten insanın okumasına değil okumayada karşı değilim ama önce keyfim mantığı ile okusada boş çalışsada boş.
Zaten çalışanda okuyor memur olanda aynı okulu
Okuyacak kitap bulamıyorum diyen bir öğrenci gerçekten komik geliyor bana proje üreteceğiz yapmayın Allah aşkına nasıl yani ben yatayım eğitim önümde destek arkamda

o öğrenci okumaz o desteği rus kızlarıyla yer 3 gün sonra benzini döker üstüne yakar kendini
Arkadaşım proje gerçekçi olmakla oluşur ancak
Gerçek hayatın içinde oldukça oluşur ancak
Bir insanıın gelişimini bir tek kitaba bağlayamazsın
kitap insanın dünyasında çok küçük biryer kaplar
okduğumuz kitapların bir kısmı hayali romanlar , bir kısmı islami kitaplar , çok az kısmı ise gerçek hayattan kesitler
webmaster arkadaşlar piyasaya çıksın iş adamları ile irtibat kursun onlarla sohbet etsin hem iş adamları fayda görecek hem onlara yeni kapılar açılacak
herşeyde dönüp dolaşıyoruz devleti suçluyoruz bu gerçekten ilginç
bu devlete ihanettir
Rahat yaşıyoruz çok zor yıllar geçirmelerine rağmen hala türk şerefini koruyoruz hala türkiye var , hala islam var
birşeyler yapmak için elimizmi yok
kolumuzmu yok
bacaklarımızmı yok
eksik olan yanımız ne aklımız fikrimizmi yok
sanki afrikalı insanlar kadar muhtaçmı etti devletimiz bizi

peki ben soruyorum biz devlet için ne yapıyoruz
vergimi ödüyoruz
sizce değmezmi bu devlet
Umutsuzluk yaymaya gerek yok eğer hala nefes alıyorsanız yapacağımız çok şey var
benim grafiker bir arkadaşım var iki bacağıda tutmuyor hayatında hep olumsuzluk yaşamış
ama birşeyi çok iyi yapıyor "kartvizit" adam sadece kartvizit tasarlamayı biliyor ama en iyi o biliyor sadece bu özelliği sayesinde konyanın en lüks iş hanında gayet lüks bir ofisi var babadan ise hiçbirşey kalmamış
Proje neticede bu kadar büyütmek gerçekten yanlış gözümüzde inanıyorsak YAPARIZ.