Herkese merhaba,
21 Eylül 2010 tarihinde "gencxtasarim" rumuzlu R10 üyesi ile 30 TL karşılığında 10 sayfalık bir dokümanın rewrite işi için anlaşmıştık. Kendisi bu konuyu okuyup PM ile bana ulaşmış, sonrasında ise MSN vasıtasıyla anlaşılmış ve iTrader verirken delil olması amacıyla bu konuda durum tarafımca belirtilmiştir. Anlaşma metni buradadır:
https://www.r10.net/1064750440-post2.html Ancak bahsettiğim R10 üyesi, aradan 1 ay geçmesine rağmen makaleyi rewrite etmediği gibi durumu açıklama gereği bile duymamıştır. Buna istinaden kendisine birkaç gün önce -iTrader verdim. "gencxtasarim" rumuzlu bu üye hangi hakla bilmiyorum ama -kendi çapında- intikam almak için bana -iTrader ile karşılık vermiş. Durumu, ihbar düğmesini kullanarak, yetkiliye bildirmeme rağmen herhangi bir düzeltme yapılmamıştır. O yüzden konuyu buraya yazarak açıklamak zorunda kaldım. İlgili yönetici arkadaşımızın, haksız yere verilen, bu -iTrader bilgisini düzelteceğini umut ediyorum.
Pm silmediyseniz Print screen ile resmini ekleyin, sildiyseniz msn loglarınıza bakın ve onları koyun. Eğer oda yoksa haksız trader başlığından derdinizi anlatın.