Demekki projen daha önceden var ve gereksiz görüyorlar
ben fakirim ben iş kurmak istiyorum desen dahi devlet 10-15 civarı yardım ediyor.
bende düşündüm bir ara türkiyenin en büyük sevgili bulma sitesini açayım destek alırmıyım diye düşündüm devletim kızdı sanırım vermedi
Büyük projelerin arkasındaki isimler dilenci gibi dilenmişler zamanında biz istiyoruzki patron gibi gidelim bize versinler parayı saygı göstersinler vs yok böyle şeyler
google'in sahipleri bile tabiri caizse dilenmişler ilk başta herkese boyun eğmişler
ve projeye desteği devletten almamışlar
Aslında güzel olurdu
Parayı merkez bankası sağlasın
projemi cumhurbaşkanı hayata geçirsin başbakan çalışsın bende rus kız bulmaya gidiyorum e o kadar para kazanacam

kiminle yiyecem SAMİMİ OLMAK LAZIM
Eğer gerçekten projesine güvenen varsa bırakın devleti ben bile bulurum 100 e kadar parayı çevremde sağlam iş adamları var illaki destek çıkarlar..Proje üretin yeterki bu arada şuan cebimde 10 tl param var
Madem çevreniz geniş, çevrenizdeki işadamlarına söyleyin bi zahmet bize kitap yollasınlar koskoca liseyiz kütüphanemizde 657 kitap var 450 tanesi dandik ansiklopedi kaynak kitap yok, roman yok gençlerde okuma alışkanlığı yok yatırım diyoruz en baba yatırım insana yapılandır. Burası büyükşehir okul şehrin merkezinde 10 yıllık bir okul E şimdi 2 yıldır ben ve diğer arkadaşlar bir şeyler yapmaya çalıştığımız halde -ki o arkadaşlar da çevrelerinin çok geniş olduğunu söylemişlerdi- elimize bir şey geçmedi. Devlet destek veriyormuş hani nerde!!! okuluna kitap temin edemeyen devlet proje mi destekleyecek Pehhh!
Şimdi sizden destek vereceğinize dair söz almak istiyorum kütüphanemizin 2 dolabını doldurun sağlam kitaplarla, birine adınızı verelim var mısınız? Böylece söylediklerinizin de altı dolmuş olur Ben de önünüzde saygıyla eğilirim.