arkadaşlar azeri bi kızla nişanlanacam kısmetse. ailelere durumu anlattık. ukraynada olduğumdan ve kızın babasıda rusyada olduğundan bizimkiler kızın babası geldikten sonra gelecek...kızın ailesi türk damat istemiyorlar...kız neden diye sorduğu zaman yalancıdır. seviyorum der 2 gün sonra başka bir kızla gezer diyorlar kıza...kız seviyor beni. bende onu..birbirimizden bir an olsun ayrılmak istemiyoruz.okul çıkışı biraz oturup konuştuktan sonra ayrılık vakti geldiğinde kızın gözleri doluyor...bana seni seviyorum derken kız ağlıyor...erkekçe bende seviyorum hani...neyse annesiyle geçenlerde buluştuk düşüncelerimi neler yaptığımı yapacağımı hepsini anlattım. annesi konuşma sonu kızı isteyen olursa yok diyeceğim ben size inanıyorum sizin yanınızdayım dedi. geçenlerde annesi babasını aramış demiş böyle böyle biri var türk görüştüm çocukla felan demiş...babası annesine bağırmış türk olmaz yalancıdır seviyorum der iki gün sonra bırakır demiş o da yine.. annesi demiş ki bak kızım senin yüzünden hayatımda ilk defa bana bağırdı baban felan demiş... anneside aynı şeyleri söylüyord buluşmadan sonra fikirleri değişti. şimdi babasıyla görüşecem bir zaman sonra. kızını sevdiğimi nasıl gösterebilirim...aklınızdan geçen konuşmayı yazarsanız sevinirim...kıza dedim baban vermesze kaçıırırım seni adanadaya dedim. gelirim dedi ukraynadan adanaya gelen kız seviyor demektir yani.

önerilerinizi alayım.
okuduğunuz için teşekkürler...