Arkadaşlar ücret durumuna bağlı olarak 2 bot yazdırılacak. Fiyat uygun görünmezse 1 bot yazılacak.
Bot/lar 2 farklı siteden çekecek, çektiği sitelerin ikiside vbulletin.
Çalışma mantığı olarak konuları kategori kategori çekecek. Yani çekmek istediğim kategoriyi seçeceğim, sonra kendi kategorimi seçeceğim çek/gönder vs. butonuna tıkladığımda konuları bot baneline çekecek, sonrada ben üzerinde düzenleme yapacağım.
Düzenlenecek alan olarak; 1-Başlık kendi çekecek ama ben düzenleyebileceğim.
2-Açıklama/konu içeriğini çekecek fakat ben düzenleyeceğim (konuda yazı, resim, video, embed, link vs.ne varsa çekecek)
3-Etiket olarak konu etiketi çekmesine gerek yok fakat etiket alanı olmalı kendim ekleyeceğim.
4-All in Seo Pack eklentisi kullandığımdan botda ayrı bir description ve etiket alanı (3. madde deki etiketden hariç) olacak ve bu kutulara yazdığım yazılar otomatik olarak eklentiye yazacak.
5-Çektiğim konu linkine gelince; (Bu özellik çok önemli değil ancak yapılırsada iyi olur)
Wordpress kullananlar bilirler bir konu açarken konu başlığı olarak ne yazılmışsa wordpress otomatik olarak konunun linkini o başlıkla çeviriyor.
örneğin; Konu başlığı ''Ücretli Script istek'' olsun. Wordpres bu konunun linkini otomatik olarak ''site.com/ucretli-script-istek.html'' şeklinde algılıyor. Bende şimdi bot panelinde yukarıdaki özelliklerin haricinde eklenecek konunun linkinide kendim belirlemek istiyorum.
Bu arada çekilecek forumların ikisinede linkleri görebilmek için login olmak gerekiyor. Ayrıca forumun birinde login olup linkleri görebilmek için konuya cevap yazmak gerekiyor. Konuya cevap işi otomatik olmuyorsa elle yaparım sorun değil. Ama otomatik olursa tabi daha iyi olur.
Anlaşılır olması açısından resimlede istediğim olayı anlatmaya çalıştım.
NOT: Ücreti bot yapıldıktan ve herşey istediğim gibi olduktan sonra ödenecek. Bundan sonra bu şekilde çalışacağım. Daha önce 3 defa ücreti önce yolladım birinde olmadı geri iade aldım, birinde yanlış anlamışım dendi sağlam iş çıkmadı ücretide daha alamadım. Diğerindede sahtekarlık yapıldı ücret geri iade edilmedi. Bu yüzden böyle çalışacağım.
Bu şartlarla botu yapabilecek kişiler pm atsınlar.