Ayrıca çekemiyorsunuz dediğin Trabzon sokaklarında, 27 yıl aradan sonra, ilk defa şampiyonluk kutlamaları yapıldı. Şampiyon Buraspor olmasına rağmen.
Ayrıca Bursaspor taraftarı olimpiyat stadından çıktıktan sonra stadı, Bursasporluların bağıramadığı kadar Bursaspor, Ertuğral Sağlam ve Hüseyin sesleri ile inletmiştik. Bu mudur çekememezlik?
İnşallah benim dediğim şekilde her zamanki gibi bize küfür edilmezde, o zaman ben gelip özür dilerim.
İlk mesajımında sert olduğunun farkına vardım o yüzden düzenledim. Ama dediğim gibi onu, Bursaspor taraftarının içindeki o elinde bira şişeleri, esrar çekip maça gelen tipler için dedim.
Ne olursa olsun bu sezonda Trabzon şampiyon olamazsa, Bursa-Kayseri ikilisinden biri olsunda isterim.