Alıntı
Devletimiz destek veriyor demiş birkaç arkadaş web sitesi olarak değil ama reelde 2 farklı projeme destek alamadım. Nedeni mi?
Ne olabilir ki kokuşmuşluk memleketimin her yanını sarmış tabi ki torpilimiz olmadığı için
Demekki projen daha önceden var ve gereksiz görüyorlar
ben fakirim ben iş kurmak istiyorum desen dahi devlet 10-15 civarı yardım ediyor.
bende düşündüm bir ara türkiyenin en büyük sevgili bulma sitesini açayım destek alırmıyım diye düşündüm devletim kızdı sanırım vermedi

Büyük projelerin arkasındaki isimler dilenci gibi dilenmişler zamanında biz istiyoruzki patron gibi gidelim bize versinler parayı saygı göstersinler vs yok böyle şeyler
google'in sahipleri bile tabiri caizse dilenmişler ilk başta herkese boyun eğmişler
ve projeye desteği devletten almamışlar

Aslında güzel olurdu
Parayı merkez bankası sağlasın
projemi cumhurbaşkanı hayata geçirsin başbakan çalışsın bende rus kız bulmaya gidiyorum e o kadar para kazanacam kiminle yiyecem SAMİMİ OLMAK LAZIM

Eğer gerçekten projesine güvenen varsa bırakın devleti ben bile bulurum 100 e kadar parayı çevremde sağlam iş adamları var illaki destek çıkarlar..Proje üretin yeterki bu arada şuan cebimde 10 tl param var